Wie zijn wij

WIe zijn wij

Rob Adriaansen

Mijn naam is Rob Adriaansen en ik ben 30 jaar. Op dit moment ben ik werkzaam in het Middelbaar Beroepsonderwijs als docent Sport en Bewegen. Sport heeft in mijn leven altijd centraal gestaan en daar heb ik dan ook mijn opleidingen in genoten. Ik heb zowel een MBO (Sport en Bewegen) als een HBO (SPECO) bachelor diploma behaald en daarmee kan ik de theorie gemakkelijk aan de praktijk koppelen. Tijdens en na mijn studies heb ik diverse papieren behaald en de nodige ervaring opgedaan binnen de sportbranche. Stilzitten komt niet echt in mijn woordenboek voor en ik kan niet wachten om naast mijn baan in het onderwijs en als jeugdvoetbaltrainer een volgende stap te maken in mijn werkende carrière. Ik heb enorm veel zin in de start van een eigen onderneming en om creatief en innovatief te werk te gaan met kinderen op het gebied van sport- en spelactiviteiten én om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een kind.

Sander van Gils

Mijn naam is Sander van Gils en ik ben 25 jaar. Na het voortgezet onderwijs ben ik de opleiding Sport en Bewegen gaan doen op het CIOS Goes-Breda. Hier heb ik mijn passie voor het lesgeven gevonden en heb ik mogen ervaren hoe leuk het is om met kinderen te werken. Dit was vooral op het gebied van sport, maar het leek me ook een uitdaging om kinderen les te geven in taal, rekenen en wereldoriëntatie. Daarom ben ik na het afronden van deze studie naar de PABO gegaan. Ik heb in verschillende klassen stage gelopen. Ook heb ik een periode les gegeven op een internationale school in Aruba. Afgelopen zomer heb ik hiervoor mijn diploma gehaald en ben ik dus officieel afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs! Ik ben iemand die altijd het maximale eruit wil halen en nieuwe uitdagingen zeker niet uit de weg gaat. Ik kijk er ontzettend naar uit om te starten met de Sport-BSO en hoop u daar snel te mogen verwelkomen.

Lesley Feskens

Mijn naam is Lesley Feskens en ik ben werkzaam voor Sport-BSO Teamplayers als pedagogisch coach/beleidsmedewerkster per 1 september 2021. In 2017 heb ik de opleiding Pedagogiek behaald aan Fontys University of Applied Sciences te Tilburg. Naast mijn werkzaamheden voor Sport-BSO Teamplayers ben ik werkzaam als jeugdprofessional wijk bij het CJG Breda.

 

Ik woon samen met mijn vriend, die ik overigens bij vv Bavel heb leren kennen. Mijn hobby’s zijn (zaal) voetbal en groepslessen bij de sportschool, waaronder Xcore, Zumba en Spinning. Ik ga graag op reis en ik vind het leuk om met vrienden leuke dingen te doen. Tot slot wil ik nog zeggen dat ik gek ben op lekker eten!

 

 

× Hoe kan ik je helpen?